Mai-Li Deraeymaeker

Spelers interview Showdown DNA Tilburg

ik deze rubriek zullen we onze spelers aan u voorstellen.

Vandaag in de spotlights:

(Foto volgt later)

Naam: Mai-Li De Raeymaeker

Leeftijd: 21 jaar

Hoe lang speel je al showdown: ongeveer 2 jaar

Wat is je leukste herinnering showdown gerelateerd: Toen ik de derde plaats behaalde op het tornooi van Waasland. Ik had dat totaal niet verwacht omdat er zoveel andere ijzersterke spelers aanwezig waren. Ik was naar het tornooi gegaan met de verwachting op de zesde plaats of hoger. Dat is toch wel een moment dat ik niet snel meer zal vergeten.

Wat is je beste overwinning geweest: Mijn beste overwinning was eigenlijk ook de derde plaats op het tornooi van Waasland. Aangezien ik nog niet lang speel en Corona ook roet in het eten gooide heb ik jammer genoeg nog niet veel tornooien of competities kunnen spelen. Maar natuurlijk voelt elke overwinning goed 😉.

Wat zou je nog eens willen doen op showdown gebied: Ik zou heel graag nog eens meedoen aan een internationaal tornooi. Ik zou ooit in mijn leven ook wel eens graag in eerste klasse (in België) en hoofdklasse (in Nederland) willen geraken. En natuurlijk ook zoveel mogelijk spelen en leuke nieuwe mensen leren kennen tijdens competities en tornooien ☺.

Waarom is voor jou showdown jouw sport: Het leuke aan showdown is dat je – als er iets niet goed gaat tijdens een match – je niet schuldig hoeft te voelen naar een team toe omdat het een individuele sport is. De druk om te voldoen aan anderen hun eisen ligt voor mij veel lager bij showdown, al blijf ik altijd ook wel erg streng voor mezelf 😉.

Wat wil je nog kwijt: Als je twijfelt om te gaan showdownen, probeer het dan gewoon is een keer en geef niet meteen op. De eerste keer dat ik het probeerde vond ik er niks aan, tot ik het een jaar later nog eens probeerde. Toen vond ik het ineens super tof en ik zou het nu niet meer kunnen missen! Kom zeker ook eens een kijkje nemen bij DNA. Een nieuwe club vol enthousiaste spelers en warme vriendschappen, wat wil je nog meer?