Daniel Alonso

Spelers interview Showdown DNA Tilburg

ik deze rubriek zullen we onze spelers aan u voorstellen.

Natuurlijk zal ik zelf aftrappen.

Vandaag in de spotlights: Daniel Alonso

Naam: Daniel Alonso

Leeftijd: van 1974 mag jezelf gaan tellen

Hoe lang speel je al showdown: zon 5 jaar

Wat is je leukste herinnering showdown gerelateerd: dat was toch wel het toernooi in Praag, zeer goed georganiseerd behalve dan het toernooi zelf met de veranderende regels terplekke, maar dat wisten we van tevoren al toch was het wel heel leuk om mee temaken en we gaan zeker nog een keer als het weer kan.

Wat is je beste overwinning geweest: Dat is toch wel de winst in de nacompetitie vanuit de 2de klasse naar de hoofklasse met een wedstrijd die 45 minuten duurde en we waren pas om 19:30 klaar die dag.

Wat zou je nog willen doen op showdown gebied: ik zou nog graag een NK spelen en als het kan vanwege corona dan word dit jaar mijn eerste.

Waarom is showdown jouw sport: Omdat showdown een sport is die mensen verbind en ook omdat ik als ziende een mooie rol kan spelen als trainer zoals ik dat doe bij MOL in Belgie, en waar we ook zien dat mensen er echt beter van worden. Daar word ik blij van en dat geeft mij voldoening.

Wat wil je nog kwijt: Ik vind het heel belangrijk dat iedereen met plezier hun sport kan uitvoeren en trots is op de club waar ze spelen.